Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Norges råeste utsikt selges!

Norges råeste utsiktstomt selges! Ferdig regulert for leiligheter!

Fantastisk utsikt mot Skogshor og Jotunheimen

Området har en fantastisk utsikt mot Skogshorn, Golsfjellet, Jotunheimen, vannspeil og golfbane i dalbunnen.

Området er på 20 mål og er ferdig regulert til leieligheter. Tomteområdet ligger på ca 1000 moh. rett inntill Valdres alpinsenter. Infrastuktur, veie vann og avløp er etablert inntill tomteområdet. 
 

På et felt med over 7 mål lengst vest og nederst i tomteområdet (975 m.o.h.) har vi prosjektering eksklusive selveier leiligheter med høy standard. Det er tegnet første utkast og det planlegges for utbygging av selveier leiligheter i tunbebyggelse for biloppstillingsplasser med bebyggelse over. Alt skal utført i Norsk byggetradisjon. I tillegg har vi ytterligere 13 mål som er avsatt til leiligheter for utbygging senere.

Tomteområdet ønskes solgt ferdig regulert slik det er i dag - Bud eller pristilbud  ønskes!

Beliggenhet:

Rett utenfor inngangsdøra ligger Valdres alpinsenter med toppstasjon på over 1 045 m.o.h. Vi mener Valdres Alpinsenter er det beste alpinanlegget i hel Valdres for tradisjonell slalåm/ utfor og Snowboard. Det foreligger også planer og ønske om utvidelse med forlengelse av løyper og fallhøyde. I tillegge finnes det milevis med oppkjørte løyper som gjør det til et ideelt sted for skiturister. Området er et eldorado for turgåere, hobbyjegere og sportsfiskere - eller for den som trives med nærheten til naturen og de frie elementene. Du velger selv om du vil benytte et godt utbygd løype og turstinett - eller om du foretrekker å gå dine egne veier. Alpinanlegget er kjent for å ha et meget god snowboard miljø hvor det meste er tilrettelagt for alle. 

I nærheten av området finnes det også spisesteder, overnattingssteder og forretninger. Det er ca. 10 minutter med bil ned til Aurdal sentrum ved E 16. Til Fagernes sentrum er det ca 15 km. Her kan du oppleve det de fleste byer har å tilby

 Adkomst

 

Kun to timers biltur fra Oslo (18 mil) – rett før Fagernes ligger Vardin-Grenda og Vardin Setergrend - midt i hjertet av Valdres med Valdres Alpinsenter som nærmeste nabo. Hele området har en fantastisk utsikt mot Skogshorn, Golsfjellet, Jotunheimen, vannspeil og golfbane i dalbunnen

 

Tomteoområdet er ferdig regulert og Åsrudvardin Eiendomsutvikling AS som eier ønsker og selger tomteområdet slik det fremstår i dag. Vi imøteser deres henvedalse og eventuelt visning av området. 

Bud eller pristilbud på området ønskes! 

For mer informasjon vennligst ta kontakt med Kim Fredrik Torgersen på telefon: 918 77 195

  

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 JFT Invest AS