Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hyttetomter til salgs!I VardinGrenda midt i hjertet av naturskjønne Valdres har vi for salg 63 hyttetomter!

61 tomter er allerede solgt - kun 2 tomter igjen!

Åsrudvardin Eiendomsutvikling AS har for salg høy-standard tomter med vei, vann og kloakk midt i naturskjønne Valdres!
Kun to og en halv times biltur fra Oslo (17 mil) - 15 km før Fagernes ligger tomtene - midt i hjertet av Valdres med Valdres Alpinsenter som nærmeste nabo. I nærheten finnes det spisesteder, overnattingssteder og forretninger. Det er ca 10 minutter med bil ned til Aurdal sentrum ved E 16. Til Fagernes sentrum er det ca 15 km. Her kan du oppleve det de fleste byer har å tilby.

Om vinteren er det ca120 km oppkjørte turløyper med tilknytning til Beitostølens løypenett. Tomtene ligger rett inntil løypenettet. 

Om sommeren er det rideskole i området, flott turterreng, bra sykkelveier, fine fiskevann samt kort vei (15 min.) til Golfbane www.valdres-golf.no nede i Vestringsbygda.


Aurdalsåsen er Nord-Aurdal kommunes satsningsområde nr. 1. Dette vil medføre at området vil bli enda bedre med hensyn til aktiviteter, standard på bakker, løyper og andre servicetilbud. Valdres Golf har beliggenhet i Vestringsbygda ca 9 km fra tomteområdet. Mange tomter har utsikt mot Jotunheimen, Skogshorn og Golsfjellet. Rudstølstjernet ligger idyllisk til med bademulgheter om sommeren. Om vinteren kan vannet brukes til skøytebane. I tillegg er det opparbeidet en ballslette og den gamle stølsvolden er bevart for eventuelle fellesaktiviteter.

For mer informasjon se www.vardingrenda.no

Se vår informasjonsbrosjyre HER:


Klikk deg inn på www.valdres.com , www.valdresalpin.com og www.skiinfo.no for å se hva området kan friste deg med så vel sommer som vinter.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 JFT Invest AS