Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Boligtomter under utvikling!

Vi har under utvikling et boligområde for boligtomter på Vinterbro i Ås kommune. Prosjekteringsarbeidet er i gang og vi jobber nå med arkitekter og arealplanleggere med å utvikle 60 - 70 tomter for bolig-og rekkeshusbebyggelse. Boligområdet ligger flott til i et etablert boligområdet 150 meter fra sjøen hvor det finnes gode muligher for båtplass. Området kan ellers by på et flott turterreng med badeplasser og kort vei til skoler, storsenter og offentlig kommunikasjon. For nærmere informasjon ta kontakt med oss på telefon 918 77 195 eller på e-post: post@jft.no .  

Hyttetomter til salgs!

Midt i naturskjønne Valdres

Kun to og en halv times biltur fra Oslo (17 mil) - rett før Fagernes ligger Ruudstølen hyttegrend, Vardin-Grenda og Vardin Setergrend - midt i hjertet av Valdres med Valdres Alpinsenter som nærmeste nabo. Alle områdene har en fantastisk utsikt mot Skogshorn, Golsfjellet, Jotunheimen, vannspeil og golfbane i dalbunnen.

Vardin-Grenda omfatter ca. 270 mål, hvor den innregulerte hytte grenda består av tilsammen 63 selveier tomter for høy standard hytter, samt et felt på over 8 mål lengst vest og nederst i området (975 m.o.h.) hvor det planlegges eierleiligheter i tunbebyggelse, utført i Norsk byggetradisjon. Ytterligere 13 mål er avsatt til leiligheter. Alle tomtene har vei, vann, strøm og kloakk frem til tomtegrensen.

Se Vardingrendas tomtekart her:
reg_kart_varding_grenda

Ruudstølen hyttegrend ligger på Aurdalsåsen i Nord Aurdal kommune midt i hjerte av naturskjønne Valdres.
Tomteområdet og hyttegrenda Ruudstølen er utviklet og ferdig regulert i samarbeid med grunneiere og de to eiendomsselskapene Jako AS og Ruudstølen Eiendomsutvikling AS som JFT Invest AS er medeier med 50%.

Samlet består Ruudstølen hyttegrend av ca. 103 da som inngår i Nord Aurdals kommune del plan H 16 for Aurdalsåsen.  Ruudstølen er ferdig detaljplanlagt og infrastruktur er påbegynt. Området legges ut for salg februar 2009 og omfatter totalt 42 tomter

Se Ruudstølens tomtekart her:
reguleringskart_mnr

I nærheten av tomteområdene finnes det spisesteder, overnattingssteder og forretninger. Det er ca 10 minutter med bil ned til Aurdal sentrum ved E 16. Til Fagernes sentrum er det ca 15 km. Her kan du oppleve det de fleste byer har å tilby.

Aurdalsåsen er Nord-Aurdal kommunes satsningsområde nr. 1.  Dette vil medføre at området vil bli enda bedre med hensyn til aktiviteter, standard på bakker, løyper og andre servicetilbud. Sommeren 2002 var det oppstart på Valdres Golf, beliggenhet i Vestringsbygda. Først en 9 hulls bane , som senerer skal utvides til 18 hull. Mange av tomtene vil få utsikt mot golfbanen.

Rudstølstjernet som ligger inntil begge områdene og her er det anlagt egen brygge samt mulighet for å bade om sommeren. Om vinteren skal vannet brukes til skøytebane. I tillegg er det opparbeidet en ballslette og den gamle stølsvolden er bevaret for eventuelle fellesaktiviteter.

Klikk deg inn på  www.valdres.com ,  www.valdresalpin.com og   www.skiinfo.no for å se hva området kan friste deg med så vel sommer som vinter.

naturbilder vardingrenda

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 JFT Invest AS